Dramaskolen - drama

Dramaskole

Udvikling af fremtidens scene- og livskunstnere

Eventyrteatrets Dramaskole i Søborg, nord for København, underviser talentfulde børn og unge mellem 7 og 19 år i de vigtigste discipliner inden for teater og musical se video om dramaskolen  Der er plads til 300 elever, og optagelsesprøven afholdes én gang årligt i oktober/november på Eventyrteatret i Søborg. Alle børn og unge med særligt talent for sang, dans og skuespil kan tilmelde sig optagelseprøven fra 1. september. Indtil da kan du følge Eventyrteatrets aktiviteter i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig nederst til højre på denne side hvor du også kan følge Eventyteatret på Facebook!

3 timer hver uge fra januar til april
Undervisningen på Dramaskolen er et 12-ugers intensivt forløb fra januar til april og foregår på Eventyrteatret, Østmarken 4 i Søborg. Du får tre timers koncentreret undervisning én gang hver uge - tirsdag, onsdag eller torsdag kl. 16.30-19.30 og for de yngste mandag kl. 16.00 - 19.00. Se hvad du får ud af at gå på Dramaskolen
 
Lærere og undervisning
Lærerne er udøvende, professionelle og engagerede scenekunstnere, der underviser inden for deres kerneområder. Du får undervisning i de vigtigste discipliner inden for teater og musical: drama, sang, dans, kropssprog, retorik, sceneteknik, sminke, kostumer og mikrofonteknink. Undervisningen foregår i hold med ca. 25 elever, opdelt efter alder og erfaring.

Audition til forestillinger og shows
Når Dramaskolen slutter i april, er der audition (udtagelsesprøve) til Eventyrteatrets forestillinger og shows i efterårssæsonen. Bliver udtaget, skal du være forberedt på at lægge tid og kræfter i forberedelserne, særligt i perioden fra august til december se ofte stillede spørgsmål om Dramaskolen

Mål og værdier
Målet for Dramaskolen er at udvikle de talentfulde børn og unge, både fagligt og menneskeligt, i trygge og professionelle omgivelser. Dramaskolens vigtigste værdier er livsglæde, lærdom, disciplin og samarbejde. Med 27 års erfaring i bagagen tør vi godt sige, at undervisningen har positiv effekt på elevernes personlige udvikling, og at sammenholdet skaber stærke og varige venskaber. Desuden øger undervisningen elevernes generelle selvtillid og selvværd og giver dem visdom og værktøjer, som de kan bruge senere i livet, uanset hvilken vej de vælger. Nogle bliver senere professionelle scenekunstnere, og det er vores ambition, at alle eventyrbørn bliver livskunstnere.

Pris og tilmelding
I 2018 er prisen for 12 ugers undervisning på Eventyrteatrets Dramaskole 3.900 kr. Optagelsesprøven til Dramaskolen 2018 fandt sted først i november 2017. Næste optagelsesprøve er i oktober/november 2018, og du kan tilmelde dig optagelseprøven fra 1. september 2018. Indtil da kan du følge Eventyrteatrets aktiviteter i nyhedsbrevet, som du kan tilmelde dig nederst til højre på denne side hvor du også kan følge os på Facebook!

Følg Eventyrteatret
Inden optagelsesprøven kan du få et større kendskab til Eventyrteatrets forestillinger og andre aktiviteter: Tilmeld dig f.eks. Eventyrteatrets Nyhedsbrev nederst på forsiden af hjemmesiden - følg os på Facebook eller se videoer på Eventyrteatrets YouTube-kanal.  I WebButikken kan du købe Eventyrteatrets musicals på cd eller dvd.

Se mere om Dramaskolen her: 

Ofte stillede spørgsmål om Dramaskolen
 
Hvad får du ud af at gå på Eventyrteatrets Dramaskole?
 
15 gode råd til din optagelsesprøve
 
Lærerne på Dramaskolen

Tilmeld dig

EVENTYRTEATRETS DRAMASKOLE
- det kræver talent at have talent