Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med forestillinger

Spørgsmål: Må jeg have min mobiltelefon med i teatret?
Svar: Ja, men den skal være slukket under forestillingen - og det er ikke tilladt at tage fotos eller optage video under forestillingen.

Spørgsmål: Hvis jeg har modtaget min billet på mail, kan jeg så vise den på min telefon?
Svar: Ja, men det er dit ansvar, at telefonen er opladt, så du kan dokumentere dit billetkøb. 

Spørgsmål: Hvordan kommer jeg til Glassalen med offentlig transport?
Svar: Tivoli ligger super centralt i forhold til kollektiv trafik: Nærmeste togstationer er Hovedbanegården og Vesterport Station med både S-tog, regionaltog og Intercitytog. Desuden stopper snesevis af busforbindelser få minutters gang fra Tivoli, bl.a. ved Rådshuspladsen, Frihedsstøtten, Vesterport og Hovedbanegården.   

Spørgsmål: Hvordan er parkeringsforholdene?
Svar: Du kan parkere i parkeringszonerne omkring Tivoli. Det koster typisk 19 kr. pr. time, bortset fra lørdag efter kl. 17 og hele søndagen, hvor det er gratis: Det er ofte svært at finde en parkeringsplads - så tag hjemmefra i god tid, hvis du er i bil! Nærmeste parkeringshus er Industriens Hus, H. C. Andersens Boulevard 18 (35 kr. pr. time).   

Spørgsmål: Er der garderobe i Glassalen?
Svar: Ja, både til højre og venstre for scenen. Brug af garderoberne er gratis og på eget ansvar.

Spørgsmål: Er der høje sæder til mindre børn?
Svar: Ja, der er børnesæder, så mindre børn kan se bedre. Du finder børnesæderne i højre og venstre side ved udgangene til garderoberne. Sæt dem venligst tilbage efter brug!

Spørgsmål: Kan jeg betale med Dankort og Mobile Pay?
Svar: Ja, du kan betale med både Dankort og Mobile Pay ved Eventyrteatres forestillinger i Glassalen. Bemærk venligst, at du ikke kan betale med Master Card!

Spørgsmål: Kan jeg købe udgivelser med Eventyrteatrets forestillinger?
Svar: Ja, du kan du købe udgivelser og merchandise - både i boden udenfor og ved bordet ivenstre side af salen. Forestillinger i efterårsferien indspilles på cd, som udgives inden premieren. Forestillinger i efterårsferien udgives også på dvd, som du kan bestille, da de udkommer medio november. Juleforestillingerne udgives ofte på cd men ikke på dvd. Du kan også købe eler bestille udgivelserne i vores webbutik

Spørgsmål: Må spædbørn og småbørn se forestillingen?
Svar: Nej! Af hensyn til både de mindste børn og det øvrige publilkum beder vi dig respektere Eventyrteatrets aldersgrænse på minimum 5 år, som er baseret på 26 års erfaring. Derfor vil forældre med spædbørn og småbørn ikke få adgang til forestilingerne.

Spørgsmål: Hvad gør vi, hvis vi kommer for sent?
Svar: Forestillingen begynder præcist, så kom i rigtig god tid! Kommer du alligevel for sent, skal du følge kontrollørens anvisninger - de er der for at hjælpe dig.

Spørgsmål: Kan vi komme ind i Glassalen i pausen mellem 1. og 2. akt?
Svar: Ja, men kom ikke for sent. Dørene lukkes, så snart 2. akt begynder!

Spørgsmål: Er adgang til Tivoli inkluderet i prisen?
Svar: Ja, din billet inkluderer fri adgang til Tivoli på spilledagen, når haven er åben. Bemærk at Tivoli er lukket ifm. forestillingerne i ugen før efterårsferien - se detaljer under forestillingen - Når Tivoli er lukket, er der kun adgang til Glassalen via Tivolis hovedindgang på Vesterbrogade, 1/2 time før forestillingen.

Spørgsmål: Får jeg rabat, hvis jeg har årskort til Tivoli?
Svar: Nej, du får ikke rabat på teaterbilletter, fordi du har Tivoli-årskort.

Video med Julehjertets jodlende juletræsnisse

Se den nørdede juletræsnisse i sangen "Juletræernes schlager"