dramaskolen stuntundervisning

Tilmeld dig Eventyrteatrets Dramaskole

- Er du mellem 7 og 19 år?
- Kan du synge, danse og spille skuespil?
- Har du lyst til at blive endnu bedre?
 
Så er Eventyrteatrets Dramaskole 2018 måske noget for dig!

 • Eventyrteatrets Dramaskole 2018 er et 12-ugers intensivt forløb fra januar til april med undervisning i de vigtigste discipliner inden for teater og musical (drama, sang, dans, kropssprog, stunt, retorik, sceneteknik, sminke, kostumer og mikrofonteknink). Læs mere om dramaskolen  - Se video om dramaskolen
   
 • Audition til Dramaskolen 2018 finder sted d. 31. oktober til 2. november 2017. Sidste frist for tilmelding er søndag 29. oktober, men det er en god ide at tilmelde sig så tidligt som muligt, så du kan forberede dig grundigt. 
   
 • I forbindelse med tilmeldingen er det en god ide at læse disse 15 gode råd til din optagelsesprøve.
   
 • Klik på "START TILMELDINGEN" og udfyld dine personlige oplysninger ved at følge anvisningerne. Bruger du Mac computer, kan der være problemer med at bruge Safari som browser. Brug i stedet f.eks Firefox.
   
 • Når du har færdiggjort tilmeldingen, modtager du en e-mail med mødetidspunkt samt replikker og sangtekster som du skal forberede dig grundigt på inden optagelsesprøven.

Vi anbefaler, at du inden optagelsesprøven holder dig orienteret om Eventyrteatrets aktiviteter ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst til højre på denne side eller like os på Facebook
 
 
EVENTYRTEATRETS DRAMASKOLE
- det kræver talent at have talent
 
 

Vellykket premiere på Kongen og Tiggertøsen

På trods af silende efterårsregn blev lørdagens premiere på "Kongen og Tiggertøsen" en eventyrlig oplevelse...