Eventyrlige nomineringer på CPH Culture

Fredag, 06-01-17

Anmeldersitet CPH Culture har netop offentliggjort nomineringerne til ”Årets bedste teater 2016”, og i de 25 kategorier er der flere eventyrlige nomineringer: 

Eventyrteatrets grundlægger og leder, Susanne Vognstrup, er nomineret til "Æresprisen" for ”et kvart århundrede i Eventyrteatrets tjeneste, kulminerende i et imponerende jubilæumsshow, den flotte ”Nilens Stjerne” og den elskelige ”Et Juleeventyr”.   

Desuden er to tidligere eventyrbørn nomineret: Marie Dalsgaard i kategorien ”Årets sanger” for sine præstationer i Det Kongelige Teaters forestillling "Højskolesangbogen" og Eventyrteatrets Jubilæumsshow i Cirkusbygningen. Og forrige års modtager af Eventyrprisen, Silas Holst, er nomineret i kategorien ”Årets skuespillergennembrud” for sine hovedroller i hele tre af årets store musicalopsætninger: "Anything Goes", "Hairspray" og "Dirty Dancing".

Vinderne offentliggøres 1. februar, og du kan se alle nomineringer her

Share/Save

Første læseprøve på Kongen og Tiggertøsen

Onsdag 3. maj havde 72 unge skuespillere fra Eventyrteatret deres første prøve på teatrets nye familiemusical "Kongen og Tiggertøsen", skrevet af forfatteren Gunvor Reynberg ....