Reumert talentpris til Simon Bennebjerg

Torsdag, 01-06-17
Simon Bennebjerg i Eventyrteatrets musical Østen for Solen - Vesten for Månen 2007

Det tidligere eventyrbarn, Simon Bennebjerg, er blandt modtagerne af årets Reumert talentpris, som uddeles ved Reumert-festen i skuespilhuset lørdag 10. juni. 

Simon har medvirket i flere af Eventyrteatrets musicals og huskes i sær for rollen som den dæmoniske Doktor No i Bond-parodien "I Julemandens Tjeneste" i 2007 (se forside-foto) som super sjov møllersøn i "Den Bestøvlede Kat" i 2008 og som Wulf i "Østen for Solen og Vesten for Månen" (se foto her på siden).

Simon Bennebjerg er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i København i 2016 og har allerede gjort sig positivt bemærket, bl.a. på Det Kgl. Teater i den 6-stjernede succesforestilling "Lang dags rejse mod nat", som er Reumertjuryens motivation for pristildelingen.

Vinderne af hovedpriserne afsløres først 10. juni, og der er flere tidligere eventyrbørn blandt de nominerede - se mere her    

Se interview med Simon her på Vimeo

Se alle årets talentpris-modtagere

Se alle nominerede til Årets Reumert 2017

Fotos: Ole Mortensen

Share/Save

Første læseprøve på Kongen og Tiggertøsen

Onsdag 3. maj havde 72 unge skuespillere fra Eventyrteatret deres første prøve på teatrets nye familiemusical "Kongen og Tiggertøsen", skrevet af forfatteren Gunvor Reynberg ....