Show med Eventyrteatret på Københavns Rådhus

Booking af shows

Book et eventyrligt show til jeres event!

Ta' en tur til Eventyrland sammen med jeres kunder eller medarbejdere og deres familie. Med Eventyrteatrets festlige og farverige shows får indkøbsturen, årsfesten, jubilæet, receptionen eller julearrangementet et drys tryllestøv med livsglæde og topprofessionel underholdning, leveret af landets dygtigste unge teatertalenter.

Skræddersyede eventyr- og juleshows

Eventyrteatret skræddersyer shows efter jeres ønsker og optræder både i storcentre, i virksomheder, ved private arrangementer, i kirker og på festivaler. Vi har optrådt så forskellige steder som Kronborg Slot, Københavns Fondsbørs og Rådhus, på Bakken, i Tivoli og på Langelandsfestivalen.

Kontakt os, hvis du vil høre mere

Scene, teknik og økonomi aftales individuelt. Ring og hør mere på 36 17 26 01 - tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10 til 16 - eller send en e-mail til: eventyrteatret@eventyrteatret.dk så vi kan kontakte dig og fortælle om jeres mange muligheder.

 

Det siger vores samarbejdspartnere om Eventyrteatrets shows:

”Wow, hvor var de altså gode! Sikke et livgivende show. Alle var begejstrede”

- Virksomheden Rosendahl, Hørsholm

”Vi har de sidste 6 år benyttet Eventyrteatret som underholdning til de årlige juletræsfester - til stor fornøjelse for både børn og voksne. Vi ser frem til igen at blive underholdt af de fantastiske børn til vores julearrangementer”

- Virksomheden KMD i Ballerup

"Vi har de sidste 5 år nydt at have Eventyrteatret på besøg, som den bærende kraft i vores årlige julearrangement. Skuespillerne er fantastisk dygtige, talentfulde og professionelle og har hvert år tryllebundet både børn og voksne. Juleshowet er helt eventyrligt og mange kommer år efter år for at opleve det, så i dag kan vi ikke forestille os et julearrangement uden Eventyrteatret".

- Marianne Bolvig, Næsseslotttet

"Et fantastisk juleshow, der er i øjenhøjde med børnene. Skuespillerne er meget indlevede i deres roller, og visuelt fungerer showet helt perfekt. Der er en god blanding af historie og sang og vi oplever, at mange børn kommer for at se teaterstykket flere gange. Skuespillerne giver sig altid god tid til at hilse på børnene, der kommer til forestillingen."

- Rene Dahl-Byø, WAVES Shoppingcenter i Greve

"Vi har nu i to år brugt Eventyrteateret i forbindelse med vores julearrangement for børnene med stor succes. Jeg bliver altid så glad, når jeg ser børnene koncentreret om underholdningen og forældrene smile (for de bliver også godt underholdt). Det er underholdning med kvalitet og vi kommer i den helt rigtige julestemning. Jeg kan give Eventyrteatret den bedste anbefaling, og vi  har booket dem igen i år."

- Inge Lilholt, Azets Employee Mangement (tidigere Visma)

Køb eller lej Eventyrteatrets forestillinger

På Contentbase kan du leje digitale versioner af Eventyrteatrets forestillinger for 49 kr. eller købe dem for 99 - 149 kr.