221002-fom-6341

Den Eventyrlige Sponsorklub


des-1


Støt den eventyrlige talentudvikling

I samarbejde med erhvervsmanden og fodboldlegenden Harald Nielsen introducerede Eventyrteatret i 2013 Den Eventyrlige Sponsorklub, hvor virksomheder og enkeltpersoner støtter udviklingen af Eventyrteatrets 300 unge talenter.

Da teatrets enestående idegrundlæg ikke giver mulighed for offentlig støtte, er der brug for private sponsorers støtte til at give de unge talenter de ekstra tilbud, de fortjener. Og findes der et bedre formål end at støtte fremtidens scene- og livskunstnere?

Gør en succes endnu bedre

Siden 1991 har Eventyrteatret udviklet sig til at blive Danmarks største børne- og familieteater, som hvert år opfører to nye danske musicals på etablerede scener.

Eventyrteatret høster anerkendelse og respekt fra både presse og publikum. Anmelderne drysser stjernedrys og superlativer over de unge skuespillere, som ni år i træk er blevet kåret til “Bedste børneteater” af  Børn i Byen og to gange til “Byens bedste for børn” af Berlingskes AOK.

ny-klar
feature-ny-klar


Premierer og gallafest m.m.

Som medlem af sponsorklubben får du f.eks. premierebilletter og mulighed for at deltage i virksomhedsbesøg og andre arrangementer.

Blandt højdepunkterne er den årlige gallafest med eventyrlig underholdning samt overrækkelse af Eventyrprisen til et tidligere eventyrbarn, der har gjort sig særligt bemærket i kulturlivet. Blandt de første modtagere har været Cecilie Stenspil, Silas Holst, Amalie Dollerup og Alex Høgh Andersen – nogle af de snesevis af tidligere ‘eventyrbørn’, der har fået en karriere som scenekunstner.

Fremtidens scene- og livskunstnere

Siden 1991 har Eventyrteatret udviklet 2.000 unge scene- og livskunstnere i trygge og professionelle rammer. Og 30 års resultater viser, at de kan bruge deres teatererfaringer og kompetencer i flere sammenhænge. Kerneværdier som flid, samarbejde, helhedsforståelse og evnen til at performe er gavnlige, uanset hvilken karriere man vælger.

Har du også lyst til at støtte teatrets talentudvikling, kan du kontakte teaterdirektør Susanne Vognstrup på telefon 36 17 26 01 eller susanne@eventyrteatret.dk

des-plus
landscaping5

Storsponsor


VIP-sponsorer