Den Eventyrlige Sponsorklub


des-1

Støt den eventyrlige talentudvikling

I 2013 etablerede Eventyrteatret Den Eventyrlige Sponsorklub, i samarbejde med erhvervsmanden og fodboldlegenden Harald Nielsen. Da teatrets enestående idégrundlæg ikke giver mulighed for offentlig støtte, er der brug for private sponsorers støtte til at give de unge talenter de ekstra tilbud, de fortjener.

Medlemmerne af Den Eventyrlige Sponsorklub støtter dermed en unik aktør i det danske kulturliv, som både skaber fortryllende familiemusicals og udvikler unge scene- og livskunstnere. 

Et inspirerende fællesskab

Som medlem af sponsorklubben bliver du medlem af et inspirerende netværk og får blandt andet mulighed for at deltage i en række arrangementer såsom virksomhedsbesøg og teaterpremierer. 

Blandt højdepunkterne er den årlige gallamiddag, hvor Eventyrprisen bliver overrakt til et tidligere eventyrbarn, der har gjort sig særligt bemærket i kulturlivet. 

feature-ny-klar
ny-klar

Gør en succes endnu bedre

Siden 1991 har Eventyrteatret udviklet sig til at blive Danmarks største børne- og familieteater, som hvert år opfører to nye danske musicals på etablerede scener.

Eventyrteatret høster anerkendelse og respekt fra både presse og publikum. Desuden er Eventyrteatret blandt andet blevet kåret ‘Årets Børneteater’ af Børn i Byen ti gange. 

Fremtidens scene- og livskunstnere

Gennem 32 år har Eventyrteatret udviklet mere end 3.500 unge scene- og livskunstnere i trygge og professionelle rammer. Og 32 års erfaringer viser, at de kan bruge deres teaterkompetencer i flere sammenhænge. Uanset hvilken vej de vælger. 

Har du også lyst til at støtte teatrets talentudvikling, kan du kontakte teaterdirektør Susanne Vognstrup på telefon 
36 17 26 01 eller susanne@eventyrteatret.dk

des-plus