Den Magiske Maske

5. oktober – 21. oktober 2018
Glassalen i Tivoli

Da 17-årige Kong Christian 7. bliver gift med 15-årige Caroline Mathilde, vil alle ved hoffet styre det unge regentpar, som må kæmpe hårdt for at bevare både magten og deres ægteskab.

Kun de færreste på slottet kender til det magiske rum, hvor den ustabile konge er sammen med sine ‘hemmelige venner’: Aha, Jubi, Uha og Øv, som er usynlige for andre. Men ved et eventyrligt maskebal åbnes alle døre på vid gab – og det skaber et voldsomt postyr i de fornemme gemakker!

I eventyret om den forsvundne magiske maske møder bl.a. den magtfulde enkedronning Juliane Marie, den tyranniske Grev Reventlow, den fremsynede oplysningsmand, Reverdil, den vilde Støvlet Katrine, de intrigante ’parykker’ og de drilske kokkepiger.


Anmeldelser

en eventyrlig musical, som kan underholde både børn og voksne fra start til slut

CPH Culture

Michael Søby

“Christine Brinckers overdådige rokoko-kostumer hører blandt sæsonens flotteste, og Kirsten Brinks elegante scenografi bruger fikst bevægelige skabe til at lave teatermagi.”  

Maglings Anmeldelser

Tina Magling

“Vi blev blæst omkuld – sange og handling er mesterligt udført af unge skuespillere, der ikke engang ser ud til at anstrenge sig – de kan bare det med at stå på en scene og formidle – alle gjorde det fantastisk”

Mortenbuckhoj.dk

Morten Buckhøj

Under overskriften “Eventyrteatret overgår sig selv med en overdådig efterårsferie-forestilling i Glassalen” giver teateranmelder Morten Buckhøj hele 5 stjerner til “Den Magiske Maske”.

Scenekanten

Louise Marie Mortensen 

“De imponerende farverige kostumer og den fantastiske musik er klart værd at fremhæve… Skuespillet er sublimt og overbevisende og hiver os helt med op på scenen.”

Ungt Teaterblod

Julie Vad B. Madsen

“Det er en forestilling, der leverer talent i topklasse, imponerende sangstemmer og kostumer.. Den Magiske Maske er en eventyrlig musical, som kan underholde både børn og voksne fra start til slut… Endnu en gang er jeg blæst bagover af talentet, kreativiteten og indlevelsen.”

Den 4. væg

Ditte Maja Noach og Anne Louise Slott Thorborg

“Niveauet er højt hos de unge skuespillere, der hver især formår at løfte deres egen rolle, så den står helt skarpt i vores hukommelse”… “Alle løfter de forestillingen til et niveau, hvor vi glemmer, at de ikke er professionelle skuespillere… endnu.”