Dramaskole

UDVIKLING AF SCENE- OG LIVSKUNSTNERE

På Eventyrteatrets Dramaskole i Søborg, nord for København, undervises 300 talentfulde børn og unge mellem 7 og 20 år i discipliner inden for teater og musical.

Næste optagelsesprøve i oktober 2021
Der er optagelsesprøve til Eventyrteatrets Dramaskole hvert efterår. Næste optagelsesprøve til Dramaskolen 2022 er i oktober 2021, og du kan tilmelde dig her fra 1. september 2021.

3 timer hver uge fra januar til april
Dramaskolen er et 12-ugers intensivt undervisningsforløb fra januar til sidst i april og foregår på Eventyrteatret, Østmarken 4 i Søborg, nær Gladsaxe Trafikplads. Du får tre timers undervisning én gang hver uge: tirsdag, onsdag eller torsdag kl. 16.30-19.30 og for de yngste mandag kl. 16.00 - 19.00.

Start og slut
I 2021 begynder undervisningen i uge 3 (18. - 22. januar). Der er også undervisning i skolernes vinterferie i uge 7, men ikke i skolernes påskeferie uge 13 + mandag i uge 14 (29. marts til 4. april). Der er heller ikke undervisning 6. - 9. april i ugen efter påske, fordi der er udtagelsesprøve til alle efterårets forestillinger og shows (nærmere oplysninger følger). Sidste undervisning er i uge 16 (19. - 23. april). 

Se hvad tidligere eventyrbørn har fået ud af at være på Eventyrteatret

Pris
Prisen for de 12 ugers undervisning på Dramaskolen justeres løbende og er i 2021 3.995 kr. 

I tilfælde af Covid 19-påbud
Hvis myndighederne ifm. Covid 19 udsteder påbud, som gør det praktisk umuligt at gennemføre fysisk undervisning på Eventyrteatrets Dramaskole 2021, kan medlemmerne få deres undervisningsafgift helt eller delvist refunderet.

I tilfælde af påbud om begrænsninger af forsamlingsantal, vil Eventyrteatret søge at reducere holdstørrelsen og sprede undervisningen over flere ugedage, alternativt over en længere periode. 

Lærere og undervisning
Lærerne er udøvende, professionelle scenekunstnere, der underviser inden for deres kerneområder. Du får undervisning i de vigtigste discipliner inden for teater og musical: drama, sang, dans, kropssprog, retorik, sceneteknik, sminke, kostumer og mikrofonteknink. Undervisningen foregår i hold med 25 elever, opdelt efter alder og erfaring. Se mere om lærerne på Dramaskolen

Audition til forestillinger og shows
I foråret er der også audition (udtagelsesprøve) til Eventyrteatrets forestillinger og shows i efterårssæsonen. Bliver du udtaget, skal du være forberedt på at lægge tid og kræfter i forberedelserne, særligt i perioden fra august til december. Se ofte stillede spørgsmål om Dramaskolen

Mål og værdier
Målet for Eventyrteatrets Dramaskole er at udvikle talentfulde børn og unge, både fagligt og menneskeligt, i trygge og professionelle omgivelser. Dramaskolens vigtigste værdier er livsglæde, lærdom, disciplin og samarbejde. 30 års erfaringer dokumenterer, at undervisningen også har positiv effekt på elevernes personlige udvikling, og at sammenholdet skaber varige venskaber. Desuden øger undervisningen elevernes selvtillid og selvværd og giver dem værdifulde kompetancer og erfaringer, som de kan bruge, uanset hvilken vej de vælger i livet. Nogle bliver senere professionelle scenekunstnere, men målet er, at alle 'eventyrbørn' bliver livskunstnere.

Videoer om Dramaskolen
Du kan se en video med nuværende elever og lærere på Eventyrteatrets Dramaskole her på Eventyrteatrets Youtube-kanal  Du kan også se en reportage om Ella fra hendes første tid på Dramaskolen til hun fik sin debut i musicalen "Den Magiske Maske" i efteråret 2018 (produceret af Danske Bank, som er en af Eventyrteatrets sponsorer).

Følg Eventyrteatret
Inden optagelsesprøven kan du få mere kendskab til Eventyrteatrets forestillinger og andre aktiviteter: Tilmeld dig Eventyrteatrets Nyhedsbrev eller følg os på Facebook Instagram  Youtube eller bloggen "Bag om Eventyrteatret"

Se Eventyrteatrets forestillinger
Se de bedste klip fra Eventyrteatrets musicals - Du kan leje eller købe Eventyrteatrets musicals her - og du kan se mere om vores kommende forestillinger "Robin Hood" som spiller i Tivolis Glassal i oktober og julemusicalen "Det magiske julebånd", som kan opleves de sidste fire weekender op til jul 

Se mere om Dramaskolen her: 
Ofte stillede spørgsmål om Dramaskolen
Hvad får du ud af at gå på Eventyrteatrets Dramaskole?
Gode råd til din optagelsesprøve
Lærerne på Dramaskolen

EVENTYRTEATRETS DRAMASKOLE
- det kræver talent at have talent

Køb eller lej Eventyrteatrets forestillinger

På Contentbase kan du leje digitale versioner af Eventyrteatrets forestillinger for 49 kr. eller købe dem for 99 - 149 kr.