EL DORADO - jagten på den gyldne by

I oktober 2013 gav Eventyrteatret sig i kast med inkaernes mytologiske verden i familiemusicalen "El Dorado - Jagten på den gyldne by". Musicalen var skrevet af Gunvor Reynberg, instrueret af Bo Skødebjerg, og musikken var komponeret af Christian Dahlberg.

Som Inka-præstinde kunne man blandt andet opleve Nanna Rossen, som i marts 2016 fik en drømmedebut i musicalen "Hairspray" i Tivolis Koncertsal.

Køb DVmed El Dodrado

Køb CD med El Dorado

Se musikvideo med sangen "Red Regnskoven"
 

Handling: 

Professor Hansen rejst dybt ind i Amazonejunglen for at lede efter en af verdens mest sjældne sommerfugle. Han har taget sine tre børn med, men de er alt andet end begejstrede for at tilbringe deres ferie i en jungle fuld af slanger, insekter og rovdyr.

Ved et tilfælde opdager familien indgangen til El Dorado - byen af guld, som man indtil nu kun har anset for at være en skrøne. Mange guldjægere har mistet livet i jagten på byen, hvor der ifølge myterne er opført et soltempel, hvor en af verdens største skatte er gemt.

Humor og spænding var hovedingredienserne i Eventyrteatrets familiemusical, der fortæller historien om begæret efter guld og angsten for det fremmede. Men også om en splittet familie, der finder sammen igen og beviser, at kærlighed, mod og venskab er guld værd.

Støtte til eventyrlige kostumer

Sydbank Fonden og Nordea-Fonden støtter produktionen af kostumer til "Den Magiske Maske"