• Eventyrteatrets teater musical EL DORADO plakat
  • Eventyrteatrets teater musical EL DORADO pressebillede
  • Eventyrteatrets teater musical EL DORADO pressebillede
  • Eventyrteatrets teater musical EL DORADO pressebillede
  • Eventyrteatrets teater musical EL DORADO pressebillede

EL DORADO - jagten på den gyldne by

4. oktober - 20. december 2013

I oktober 2013 gav Eventyrteatret sig i kast med inkaernes mytologiske verden i familiemusicalen "El Dorado - Jagten på den gyldne by". Musicalen var skrevet af Gunvor Reynberg, instrueret af Bo Skødebjerg, og musikken var komponeret af Christian Dahlberg.

Køb dvd eller cd i WebButikken  -  Køb eller lej digital video

Se musikvideo med sangen "Red Regnskoven"

Se video med musik og billeder fra Glassalen
 

Handling: 

Professor Hansen rejser dybt ind i Amazonejunglen for at lede efter en af verdens mest sjældne sommerfugle. Han har taget sine tre børn med, men de er alt andet end begejstrede for at tilbringe ferieen i en jungle fuld af slanger, insekter og rovdyr.

Ved et tilfælde opdager familien indgangen til El Dorado - byen af guld, som man indtil nu kun har anset for at være en skrøne. Mange guldjægere har mistet livet i jagten på byen, hvor der ifølge myterne er opført et soltempel, hvor en af verdens største skatte er gemt.

Humor og spænding var hovedingredienserne i Eventyrteatrets familiemusical, der fortæller historien om begæret efter guld og angsten for det fremmede. Men også om en splittet familie, der finder sammen igen og beviser, at kærlighed, mod og venskab er guld værd.

Fotos: Ole Mortensen, Tilsted & Co (fra Glassalen) og Hergaard Fotografi (øvrige fotos)

Køb eller lej Eventyrteatrets forestillinger

På Contentbase kan du leje digitale versioner af Eventyrteatrets forestillinger for 49 kr. eller købe dem for 99 - 149 kr.