Julehjertet

25. november - 17. december 2017

Når vintermørket sænker sig over Tivoli, og julelysene tændes, har Eventyrteatret premiere på sin nye julemusical i Glassalen: ”Julehjertet” spiller lørdage og søndage frem til 17. december, og billetten giver adgang til Jul i Tivoli på spilledagen. 

Der er nu kun ca. 50 billetter tilbage til de sidste fire forestillinger. Du kan selv vælge dine billetter her på Billetlugen  eller ringe til Eventyrteatrets billetkontor på 36 17 26 02, så vi kan hjælpe dig! Måske kommer der salg af ståpladser sidst på ugen!

Handling: 

Der er travlhed på Julemandens gavepakkeri i Sneborg. Men få dage før jul forsvinder den uundværlige pakkenisse, Kastanje, på mystisk vis.

Hvis julegaverne ikke bliver klar til jul, vil alle børn miste troen på julemanden. Derfor må Kastanjes venner, Hasle og Nellike, drage ud på en eventyrlig rejse for at finde deres veninde. Undervejs får de hjælp af jodlende juletræsnisser, møgbeskidte muddernisser og feriedovne påskenisser. Og imens er alt kaos på julepakkeriet, hvor alle venter på Kastanje.

Hvorfor er Kastanje forsvundet? Bliver hun fundet af Hasle og Nellike? Og lykkes det at redde julen i sidste øjeblik?

Se video med "Julehjertets" jodlende juletræsnisse 

Se video med alle fotos fra Glassalen