Julens Vogtere

"Julens Vogtere" af Gunvor Reynberg og Christian Dahlberg var Eventyrteatrets 15. julemusical i Glassalen, hvor den blev opført i november og december 2014. Det underholdende eventyr handlede om julens superhelte og om at bruge sine kræfter rigtigt.

Se trailer for Julens Vogtere

Se musikvideo med sangen Fitnissecenter 

Handling: 

Den magtfulde Doktor Extremus har bortført en gruppe unge nisser med specielle evner og holder dem skjult i nisseasylet Bjældebo. Her biver 'klienterne' dopet med medicin, så de glemmer alt om deres familie og mister ethvert initiativ. Extremus' onde plan er at få de unge supernisser til at aflægge deres nisssehuer og bruge deres superkræfter til at bekæmpe Julemanden og afskaffe julen.

Heldigvis bliver de skumle planer opsnappet af den tidligere juleforkæmper, Professor X-Madsen, som med sine genvundne telepatiske evner får kontakt til fire af de unge nisser. Fra sin kørestol kæmper den invaliderede veteran bravt for at rekruttere de slumrende supernisser til at genskabe Julemandens legendariske task force, Julens Vogtere.

Men kan X-Madsen få de umodne nisser til at bruge deres superkræfter rigtigt og kæmpe for det ædleste af alle nisseformål: at bevare vores allesammens dejlige jul?

Skal Eventyrteatret også være "Bedste Børneteater 2018"?

"Bedste Børneteater" igen? Du kan være med til at bestemme, om Eventyrteatret skal nomineres