Stjernedrys og Nissekys

28. november - 20 december 2015

Fra 28. november til 20. december 2015 kunne børnefamilier få en hyggelig eftermiddag i Tivoli med Eventyrteatrets 16. julemusical i Glassalen "Stjernedrys og Nissekys". Gunvor Reynbergs og Christians Dahlbergs julemusical satte ikke alene publikumsrekord. Den blev også kåret som "Bedste Børneforestilling 2015 " af anmeldersitet CPH Culture.

Køb CD med musikken fra forestillingen

Se trailer for Stjernedrys og Nissekys

Se fotos fra Stjernedrys og Nissekys
 

Handling: 

De Julympiske Julelege på Para-Ice Hotel

For mange år siden stiftede Julemanden De Julympiske Julelege for at skabe venskab, fred og forståelse mellem de mange forskellige eventyrlige julevæsener. I 2015 mødes de fire finalister, Husnisserne, Økoalferne, Tusmørketroldene og Havenisserne, på Para-Ice Hotel for at konkurrere i tidens populære discipliner: 'Den store Julebagedyst', 'X-mas Factor', 'For lækker til Langrend' og 'Tosset med Træskodans'.

Intriger truer julefreden

Nogle af deltagerne er parat til at sætte både venskaber og julefreden over styr for at vinde vandrepokalen, 'Julemandens Gyldne Støvle', og de ellers så fredelige julelege rammes af skandaler og intriger af værste skuffe. Hvem står bag sabotagen af De Julympiske Julelege? Får misundelse og mistillid lov til at ødelægge julefreden? Og lykkes at finde en vinder af 'Julemandens Gyldne Støvle?