221002-fom-70062

Hvorfor vælge Eventyrteatrets Dramaskole?


Undervisning på eliteniveau
På Eventyrteatrets Dramaskole får du undervisning tre timer om ugen på et højt niveau. Du bliver undervist i sang, dans, drama og andre scenerelaterede fag af erfarne scenekunstnere med fingeren på pulsen. Holdene sammensættes efter alder og erfaring. Uanset alder forudsætter vi, at du er motiveret og kan koncentrere dig i flere timer uden forstyrrende adfærd. 

Mulighed for at medvirke i musicals og shows
Eventyrteatret opfører hvert år to nye musicals samt flere shows i storcentre og virksomheder m.m. Som elev på Dramaskolen har du mulighed for at gå til udtagelsesprøver til alle disse aktiviteter. Desværre er det ikke alle elever, som kan medvirke i teatrets produktioner, da der er langt flere elever, end der er roller. Niveauet skal være højt for at komme i betragtning, når rollelisten skal besættes. Nøjagtigt som på alle andre teatre.

Audition-træning
Alle Dramaskolens elever er velkomne til at gå til udtagelsesprøven, der afholdes hvert forår. Selvom du ikke ønsker at medvirke i forestillinger og shows, kan du alligevel tilmelde dig, hvis du ønsker at øve at gå til audition. Det er værdifuld træning og giver mulighed for personlig feedback for elever over 15 år. 

Plads på næste års Dramaskole
Som elev på Eventyrteatrets Dramaskole er du garanteret en plads på Dramaskolens næste år uden fornyet optagelsesprøve til skolen, hvis du betaler et medlemskontingent på 650 kr. efter skolens afslutning i april. Beløbet dækker medlemskab af Eventyrteatret i et år fra 1. maj til 30. april.

Casting-kartotek
Som medlem af Eventyrteatret kan du også komme med i teatrets casting-kartotek og få mulighed for at blive inviteret til castings og auditions året rundt. Eventyrteatret kontaktes jævnligt af castere, der søger talentfulde børn og unge til film, tv eller til andre teatre. Det er gratis at blive registreret i vores kartotek med fotos og informationer om dramaskolens elever. 

7S3A5241
7S3A5167
DSC_1042

EVENTYRTEATRETS DRAMASKOLE
– det kræver talent at have talent

Tilmeld dig dramaskolen nu