Dramaskolen - drama

Dramaskole

Udvikling af scene- og livskunstnere
På Eventyrteatrets Dramaskole i Søborg, nord for København, underviser vi talentfulde børn og unge mellem 7 og 19 år i discipliner inden for teater og musical se video om dramaskolen  Der er plads til 300 elever, og optagelsesprøven afholdes én gang årligt i oktober/november - næste gang tirsdag 30. oktober til og med torsdag 1. november. Alle børn og unge med særligt talent for sang, dans og skuespil kan tilmelde sig optagelsesprøven her  senest 26. oktober.

3 timer hver uge fra januar til april
Dramaskolen er et 12-ugers intensivt undervisningsforløb fra januar til april og foregår på Eventyrteatret, Østmarken 4 i Søborg, nær Gladsaxe Trafikplads. Du får tre timers koncentreret undervisning én gang hver uge - tirsdag, onsdag eller torsdag kl. 16.30-19.30 og for de yngste mandag kl. 16.00 - 19.00. Se hvad du får ud af at gå på Dramaskolen

Lærere og undervisning
Lærerne er udøvende, professionelle og engagerede scenekunstnere, der underviser inden for deres kerneområder. Du får undervisning i de vigtigste discipliner inden for teater og musical: drama, sang, dans, kropssprog, retorik, sceneteknik, sminke, kostumer og mikrofonteknink. Undervisningen foregår i hold med ca. 25 elever, opdelt efter alder og erfaring.

Audition til forestillinger og shows
Når Dramaskolen slutter i april, er der audition (udtagelsesprøve) til Eventyrteatrets forestillinger og shows i efterårssæsonen. Bliver du udtaget, skal du være forberedt på at lægge tid og kræfter i forberedelserne - særligt i perioden fra august til december se ofte stillede spørgsmål om Dramaskolen

Mål og værdier
Målet for Eventyrteatrets Dramaskole er at udvikle de talentfulde børn og unge, både fagligt og menneskeligt, i trygge og professionelle omgivelser. Dramaskolens vigtigste værdier er livsglæde, lærdom, disciplin og samarbejde. Med 27 års erfaring i bagagen tør vi godt sige, at undervisningen har positiv effekt på elevernes personlige udvikling, og at sammenholdet skaber stærke og varige venskaber. Desuden øger undervisningen elevernes generelle selvtillid og selvværd og giver dem visdom og værktøjer, som de kan bruge senere i livet, uanset hvilken vej de vælger. Nogle bliver senere professionelle scenekunstnere, og det er vores ambition, at alle eventyrbørn bliver livskunstnere.

Pris og tilmelding
I 2019 koster det 3.900 kr. for 12 ugers undervisning på Eventyrteatrets Dramaskole. Næste optagelsesprøve er fra tirsdag 30. oktober til og med torsdag 1. november 2018. Tilmeld dig optagelsesprøven her - Det koster 200 kr. at deltage.

Følg Eventyrteatret
Inden optagelsesprøven kan du få et større kendskab til Eventyrteatrets forestillinger og andre aktiviteter: Tilmeld dig f.eks. Eventyrteatrets Nyhedsbrev nederst til højre på denne side, eller følg os på Facebook Instagram og YouTube

I WebButikken kan du købe Eventyrteatrets musicals på cd eller dvd, og du kan streame eller downloade vores videoer her på vores videotjeneste Du kan også opleve Eventyrteatrets musicals i Glassalen  Tivoli. Se mere om familiemusicalen "Den Magiske Maske" og julemusicalen "Julekortet"

Se mere om Dramaskolen her: 
Ofte stillede spørgsmål om Dramaskolen
Hvad får du ud af at gå på Eventyrteatrets Dramaskole?
15 gode råd til din optagelsesprøve
Lærerne på Dramaskolen (2018)

 TILMELD DIG HER

EVENTYRTEATRETS DRAMASKOLE
- det kræver talent at have talent