Eventyrteatret søger instruktør- og koreografassistent til musicalen ”Pinocchio” i Glassalen i Tivoli

– til Kim Ace Schjerlund og Jeff Ace Schjerlund

Eventyrteatret søger en instruktør/koreografassistent til forestillingen Pinocchio. Det vil være godt, hvis du har erfaring med koreografier. Du kommer til at arbejde sammen med instruktør og koreograf på forestillingen: Kim Ace Schjerlund og Jeff Ace Schjerlund.

Vil du prøve kræfter som instruktør/koreografassistent og være en del af Eventyrteatrets professionelle produktionshold? Så skal du søge stillingen som ulønnet instruktørassistent til Eventyrteatrets nye familiemusical, “Pinocchio”, som spiller 4. – 20. oktober 2024 i Glassalen i Tivoli.

Opgaven giver dig gode muligheder for at få solid erfaringer fra en professionel forestilling. Jobbet er ulønnet, til gengæld bliver du rig på oplevelser og får samtidig afprøvet, om teaterbranchen er noget for dig. Ud over et godt netværk får du også coaching i forbindelse med din videre karriere samt en skriftlig udtalelse fra teatret og instruktøren, hvis du ønsker dette.

Forestilling og team

Manuskriptet er skrevet af forfatteren Kim Ace Schjerlund som også er instruktør, komponisten er Stuart Goodstein.  
Forestillingen Pinocchio bliver koreograferet af Jeff Ace Schjerlund. Christine Brincker er kostumier, Lisa Tjalve er sanginstruktør og scenografen er Jonas Vestergaard. Lysdesign Peter Clausen og Lyddesign Steven Winther-Madsen. De medvirkende er 100 af landets mest talentfulde unge scenekunstnere, udvalgt blandt de 300 elever på Eventyrteatrets Dramaskole. 

Kim og jeff

Genvej til branchen

Hvis du mangler et springbræt til at komme videre i teaterbranchen, får du med jobbet som assistent i Eventyrteatret gode muligheder for at få de efterspurgte erfaringer fra en professionel forestilling.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med det professionelle produktionsteam og dermed være med i et godt netværk.

Du skal være minimum 18 år og brænde for at arbejde med teater i professionelle rammer.

Arbejdsperioder

Vi begynder allerede den 6. maj og har prøver fra mandag til torsdag kl. 16.30-19.30 inden sommerferien. Der er 3 – 4 prøver hver uge i samme tidsrum samt i flere weekender.

Fra uge 25-32 er der sommerferie. Til og med 25. september foregår prøverne på Eventyrteatret, Østmarken 4, 2860 Søborg. Herefter i Glassalen i Tivoli frem til premieren 5. oktober (også i dagtimerne).

Om dig

Du er ansvarsfuld og kan lide at have overblik.

Du har erfaring med dans.

Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer.

Du er mødestabil og brænder for at arbejde med teater i professionelle rammer.

Du har lyst til at arbejde med børn og unge, som nyder at optræde.

Vi indhenter Børne -og straffeattest, da du skal arbejde med børn og unge.

Sådan ansøger du

Send ansøgning og CV hurtigst muligt, senest mandag d. 6 maj til produktion@eventyrteatret.dk

Ved yderligere spørgsmål, kan du kontakte produktionsleder Johanna Vissing Majgaard på telefonnummeret: 36172601

Følg Eventyrteatret på sociale medier her