Julehjertet

25. november – 17. december 2017
Glassalen i Tivoli

Der er travlhed på Julemandens gavepakkeri i Sneborg. Men få dage før jul forsvinder den uundværlige pakkenisse, Kastanje, på mystisk vis.

Hvis julegaverne ikke bliver klar til jul, vil alle børn miste troen på julemanden. Derfor må Kastanjes venner, Hasle og Nellike, drage ud på en eventyrlig rejse for at finde deres veninde. Undervejs får de hjælp af jodlende juletræsnisser, møgbeskidte muddernisser og feriedovne påskenisser. Og imens er alt kaos på julepakkeriet, hvor alle venter på Kastanje.

Hvorfor er Kastanje forsvundet? Bliver hun fundet af Hasle og Nellike? Og lykkes det at redde julen i sidste øjeblik?

Fotos: Ole Mortensen, Tilsted & Co.

Anmeldelser

“Jeg sidder med gåsehud allerede efter den første sang”

CPH Culture

Michael Søby

“Kirsten Brinks overdådige scenografi og Christine Brinckers ødsle kostumer gør for“Det ægte julehjerte finder man i Eventyrteatrets sprudlende veloplagte forestilling … Vore hjerter kan slet ikke undgå at blive lunet undervejs” 

Sjov for børn

Tina Magling

“Vi kaster 6 flotte anmelder (jule) stjerner afsted til Eventyrteatrets “Julehjertet” samt en ekstra stjerne til den intet mindre end geniale jodlende tyske juletræsnisse.”

Mortenbuckhoj.dk

Morten Buckhøj

“Der spilles komedie, synges og danses med en iver og energi, der smitter. Hvis man ikke er kommet i julestemning, så kommer man det i løbet af forestillingen Og det kan igen blive en glædelig jul”.

Scenekanten

Asbjørn Nielsen

“Melodier som fører os til medrivende nisseskønsang i gavepakkeriet over i bl.a. Nellike og Hasles blændende kærlighedsduet …. De unges spil og sang bliver leveret med en sådan energi og glæde, så juleenglene synger,” 

Ungt Teaterblod

Henriette Devantier

“Jeg er stadig helt høj efter at have set de unge talenter. Det er nogle sindssygt dygtige børn og unge, der indtager scenen … Der er vidst ingen tvivl, om hvem morgendagens stjerner er, og hvor de kommer fra – Danmark kan godt glæde sig!” 

KOP Kultur

Knud Overgaard Pedersen

“Bo Skødebjerg har instrueret fortællingen, så den rammer rent ind i hjertekulen på både børn og voksne.”