Julekortet

24. november – 16. december 2018
Glassalen i Tivoli

Den er helt gal på Nissepostkontoret: Kun 1 ud af 10 julekort når frem før jul. Så den nyudnævnte direktør, Normann, og hans to børn Julius og Mandel, vil gøre alt for, at posten kommer ud til jul. Men det er lettere sagt end gjort!

Heldigvis får de hjælp af computernørden Pip, som har en super smart plan: Hvis man nu får en masse computere og kunstig intelligens til at beregne og bestemme, hvordan juleposten skal bringes ud, så kan det vel ikke gå galt … eller kan det?


Fotos: Ole Mortensen, Tilsted & Co

Anmeldelser

“Julekortet er en kollektiv kæmpepræstation”

CPH Culture

Michael Søby

“En hyggelig forestilling, som i sær mindre børn vil have stor glæde af.”

Maglings Anmeldelser

Tina Magling

“Vi griner, jubler men bliver også en lille smule rørte. Fortællingen er helt formidabel, og de unge talenter gør det alle helt fantastisk.”

Kultur for unge

Peter Henrichsen

“Julekortet er en virkelig fin og unik forestilling, der gjorde mig utrolig glad og varm indeni… Da jeg kom ud fra Glassalen – småberuset af lykke – fik jeg virkelig lyst til at sende mindst ét rigtigt papir-julekort i år til én, jeg holder virkelig meget af!”

Arbejderen

Anders Fenger

Julekortet er en kollektiv kæmpepræstation… Vanvittigt professionelt, så det ser så legende let ud…. Det er en skandale, at Eventyrteatret ikke er på finansloven med statsstøtte.”

Scenekanten

Kira Bach Pedersen

“..det fantastiske hold leverer så flotte præstationer hele vejen rundt, at det er svært at tro på, at de er amatørskuespillere…. Julekortet’ er en stærk kandidat til årets juleunderholdning for hele familien.”

Ungt Teaterblod

Julie Vad B. Madsen

“Der er talent i hver en nisse på scenen… en fantastisk hyggelig forestilling, som alle kan få noget ud af, om man er barn eller voksen… Den rammer ”kernepublikummet” lige i hjertet!” 

Den 4. væg

Kristoffer Fløe Dalsgaard

 ” Julekortet har alt det, vi gerne vil have fra en juleforestilling: sang, dans, nissehuer og kanon nuttede kostumer. Men den har heldigvis også noget mere, der skaber noget reel 2018-bund… underholdningsværdien er helt i top og humøret tårnhøjt bagefter!”