Eventyrprisen 2018 til Alex Høgh Andersen

Søndag, 27-05-18
Eventyrprisen 2018 til skuespilleren Alex Høgh Andersen

Ved en gallafest for Eventyrteatrets sponsorer 25. maj blev Eventyrprisen 2018 uddelt til den 24-årige skuespiller Alex Høgh Andersen, som er kendt for sin rolle som Ivar The Boneless i den internationale tv-serie "Vikings".

Ved overrækelsen sagde teaterleder Susanne Vognstrup blandt andet: Jeg bliver virkelig varm om hjertet, når du stolt fortæller mig, at du har lært alle de vigtigste skuespil-discipliner i dine ungdomsår her på Eventyrteatret. I din korte karriere har du allerede vist, at du forvalter dit talent med stort talent, og med dine fine menneskelige egenskaber er du tillige en fornem ambassadør for Eventyrteatrets vision og værdier.

Se interview på YouTube

På YouTube kan du se teaterleder Susanne Vognstrups interview med den unge prismodtager, som fortæller om de kompetencer og værdier, han fik i sine ungdomsår på Eventyrteatret og flittigt bruger under optagelserne til ”Vikings” i Irland.

Eventyrprisen uddeles hvert år til en tidligere elev på Eventyrteatret, som har gjort sig særligt bemærket som scenekunstner og samtidig efterlever teatrets motto: "Det kræver talent at have talent". De tidligere modtagere er Cecilie Stenspil (2014), Silas Holst (2015), Amalie Dollerup (2016) og Mikkel Reenberg (2017).   

Se interview med Alex

Foto: Hasse Ferrold. tv. for Alex: teaterleder Susanne Vognstrup - th. for Alex: Eventyrteatrets bestyrelsesformand, Rudi Nielsen. 

Share/Save