Glædelig jul og godt nytår

Tirsdag, 18-12-18
Glædelig jul og godt nytår fra Eventyrteatret 2018

Eventyrteatret ønsker alle en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Vi vil gerne sende en varm tak til vores store publikum, vores mange sponsorer og samarbejdspartnere, de eventyrlige lærere og produktionsfolk, de mange frivillige - og ikke mindst: de 300 talentfulde eventyrbørn og deres forældre.

2018 var et begivenhedsrigt år for Eventyrteatret, og herunder kan du se, eller gense, eventyrlige højdepunkter fra det forgangne år:

Eventyrprisen til Alex Høgh Andersen
Ved gallafesten for Den Eventyrlige Sponsorklub i maj blev Eventyrprisen 2018 uddelt til det tidligere eventyrbarn, Alex Høgh Andersen, der i en alder af kun 24 år allerede er blevet en international tv-stjerne i HBO's serie "Vikings".

Se interview med Alex Høgh Andersen   

Eventyrlige shows i lange baner
I årets løb optrådte Eventyrteatret næsten 50 gange med eventyr- og juleshows. Udover tre forskellige juleshows i hele hovedstadsområdet fra Greve til Helsingør, var et af højdepunkterne et nyt engelsksproget eventyrshow "Clumsy Hans", som de unge talenter opførte i september ved åbningen af verdenskongressen for intelligente transportsystemer i Bella Center. Blandt publikum var 2.000 delegerede fra hele verden samt HKH Kronprins Frederik og overborgmester Frank Jensen.

Se video fra show i Bella Center

"Den Magiske Maske"
I oktober var der premiere på den store familiemusical "Den Magiske Maske" - et eventyr om 17-årige Kong Christian 7.s første år som regent.        

Se stemningsvideo fra premieren   Se billedreportage om de kongelige premieregæster

"Bedste Børneteater" - igen
I november vandt Eventyrteatret for sjette år i træk en pris fra det populære børnefamilie-site, Børn i byen - denne gang prisen "Bedste børneteater", som teatret har vundet hvert eneste år siden 2014.

Se video fra prisoverrækkelsen

"Julekortet"
Sidst i november var der premiere i Glassalen på årets julemusical "Julekortet" - et eventyr om det trængte nissepostvæsen, der måtte have hjælp fra computere og kunstig intelligens for at få juleposten ud til tiden. 

Se video fra Glassalen   Se juleroser fra anmelderne

Velkommen til nye talenter
Først i december kunne Eventyrteatret byde velkommen til de mange nye unge talenter på Dramaskolen 2019. Efter en rundvisning med de nuværende elever sluttede de nye elever af med at vise deres forældre, hvor meget de allerede havde lært efter få minutter i Eventyrland. Hvad kan det ikke blive til, når de nye elever får alvor begynder på undervisningen efter nytår! 

Se video fra de nye elevers første besøg

Nye eventyr i 2019
I det nye år kan Eventyrteatret blandt andet præsentere en ny stor eventyrmusical i Glassalen i Tivoli: "Skovens Dronnning" er et forrygende eventyr om Dronnning Margrete 1.s magiske oplevelser i barndommen. Du kan allerede nu købe billetter i forsalg på Billetlugen.

Se mere om "Skovens Dronning"   

Share/Save