Nu er Eventyrteatret også 'Københavns bedste børneteater'

Onsdag, 06-08-14

Tirsdag 5. august modtog Eventyrteatret sin anden pris i år ved awardshowet Børn i Byen-Prisen 2014 i Bella Centret. Her blev det afsløret, at brugerne af kulturguiden Børn i Byen har kåret Eventyrteatret som ’Københavns bedste børneteater’ i konkurrence med bl.a. Det Lille Teater og Riddersalen.

Ved overrækkelsen sagde teaterleder, Susanne Vognstrup blandt andet: "I Eventyrteatret er vi stolte og taknnemelige over at have vundet priser på kulturguiden Børn i Byen to år i træk. Det unikke ved Eventyrteatret er, at vi ikke bare laver musikteater for børn og deres familier, men at alle medvirkende også er børn. Derfor er Børn i Byen-prisen disse unge talenters pris. Nogle af dem vil sikkert blive morgendagens scenekunstnere, men det er Eventyrteatrets ambition, at de alle bliver livskunstnere og kan bruge deres værdifulde erfaringer fra teatrets forunderlige verden."        

Eventyrteatret vil gerne takke de mange, der har stemt på teatret og gjort det muligt at vinde både denne pris og AOK’s pris i juni som ’Byens bedste familieoplevelse’.

Share/Save