Stjernedrys fra anmelderne til De Vises Sten

Fredag, 10-10-14

Efter den vellykkede premiere på familiemusicalen De Vises Sten er det tikket ind med flotte anmeldelser af forestilllingen i Glassalen.

Der er hele tre gange maximum stjerner fra anmelderne fra Børn i byen, Sjov for børn og Kultur for unge samt en stribe af superlativer om de unge talenters præstationer fra andre anmeldere og bloggere:

Med overerskrifterne "Prægtig farvelade" og "... et spruttende faveorgie af indisk dans og munter trolddom" giver Gregers Dirckinck-Holmfeld 4 stjerner og konkluderer:: "3. akt af 'Napoli' - det farverigeste i kategorien dansk teater - kan gå hjem og lægge sig."

Børsens Lars Wallenberg giver 5 stjerner og skriver blandt andet: "Alle spiller og synger forrygende i den overskudsmættede iscenesættelse, der sidder lige i øjet."   
 
På AKultur udtrykker Ann-Katrine Myrup Andersen sin "ovenud sprudlende begejstring". 

CPH Culture er særligt begejstret for musikken, der kaldes "en noget nær perfekt blanding af moderne musicalmusik og indiske toner" og konkluderer: "De Vises Sten bekræfter Eventyrteatrets position som Københavns førende børneteater".

Endelig er brugeranmelderne på BilletNet så begjstrede, at de i gennemsnit vurderer De Vises Sten til 4,83 på en skala fra 1 til 5.

Se alle anmeldelser af De Vises Sten nederst på denne side i menuen 'Anmeldelser'

Share/Save