Tidligere eventyrskuespillere blandt Reumert-nominerede

Mandag, 06-05-19
Simon Bennebjerg nomineret til Reumert-pris

Flere tidligere eventyrskuespillere er blandt de nominerede til årets Reumert-priser: Simon Bennebjerg er nomineret til "Årets mandlige hovedrolle" for sin præstation i Det Kongelige Teaters dramatisering af Klaus Rifbjergs "Den kroniske uskyld". Og forestillingen, hvor også Marie Dalsgaard medvirkede, er desuden nomineret til "Årets Skuespil".

Kitt Maiken Mortensen har medvirket i hele to nominerede forestillinger på Betty Nansen Teatret: "I et forhold", nomineret til "Årets Musical" og "Kat på et varmt bliktag", nomineret til "Årets Skuespil".

Desuden er Fredericia Teater nomineret til "Årets Musical" med forestillingen "Tarzan", hvor Nadin Reiness, Nana Rossen, Regina Sloth og Tara Toya medvirkede. Østre Gasværks musical "Shakespeare in Love", hvor Frederik Espenhain og Malthe Heiberg medvirkede, er nomineret til "Årets Scenedesign". Endelig er Lone Rødbroe nomineret til "Årets Ensemblerolle" i Vendsyssel Teaters "Turisterne", som er skrevet af Eventyrteatrets faste manuskriptforfatter, Gunvor Reynberg.

Årets Reumert-priser uddeles søndag 2. juni på Nørrebro Teater som afslutning på årets CPH Stage  

Se alle årets Reumert-nominerede her 

Forsidefotos: Ole Mortensen og Brita Fogsgard

Share/Save