Eventyrteatret søger frivillig Parade-instruktørassistent til musicalen ”Pinocchio”

Eventyrteatret søger en parade-instruktørassistent til 30 talentfulde børn og unge, som medvirker i Eventyrteatrets Parade i forbindelse med teatrets nye musical ”Pinocchio”, der opføres i Glassalen i Tivoli i efteråret 2024

Har du lyst til at prøve kræfter som Parade-instruktørassistent og blive en del af Eventyrteatrets professionelle produktionshold? Så er denne mulighed, lige noget for dig. Opgaven giver dig gode muligheder for at få solid erfaringer fra en professionel forestilling. Jobbet er ulønnet, til gengæld bliver du rig på oplevelser og får samtidig afprøvet om teaterbranchen er noget for dig. Ud over et godt netværk får du også coaching i forbindelse med din videre karriere samt en skriftlig udtalelse fra teatret og instruktøren, hvis du ønsker dette.

Arbejdsperiode og opgaver

Paraden byder publikum velkommen på vej til Glassalen og underholder desuden publikum i pausen på pladsen foran Glassalen. Paraden medvirker ligeledes i udvalgte sange, i selve forestillingen.

Din primære opgave er at assistere Paradens instruktør, Josephine Ellefsen, i prøvearbejdet samt afvikle shows ifm. forestillingerne i Glassalen.

Perioden er med start nu og til og med 20. oktober. Paraden øver ca. en gang om ugen og din primære arbejdsperiode er uge 40 og 42. Når forestillingen spiller, er det dig, der er ansvarlig for paradens børn og unge.

Om dig

Du er ansvarsfuld og kan lide at have overblik.

Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer.

Du er mødestabil og brænder for at arbejde med teater i professionelle rammer.

Du har lyst til at arbejde med børn og unge, som nyder at optræde.

Du skal være minimum 18 år. 

Vi indhenter Børne- og straffeattest, da du skal arbejde med børn og unge.

Sådan ansøger du

Send ansøgning og CV hurtigst muligt til produktionsleder Johanna Vissing Majgaard produktion@eventyrteatret.dk

Ved yderligere spørgsmål, kan du kontakte produktionsleder Johanna Vissing Majgaard på telefonnummeret: 36172601

Følg Eventyrteatret på sociale medier her