1001 nats eventyr

Før pris 150,00
DKK 100,00

Frit efter "Tyven fra Bagdad" fra den mellemøstlige eventyrsamling "1001 nats eventyr"Bagdads unge og livstrætte Kalif Achmed interesserer sig hverken for sin by eller sit folk. Da han flygter fra et tvangsægteskab med Prinsessen af Basra, bliver Achmed offer for et komplot. Han bliver sat på porten af sin forræderiske storvezir, som overtager magten og tvinger Achmed til at leve en ussel tilværelse som tigger blandt det folk, der længe har foragtet ham. Achmeds følgesvend gennem de mange hårde prøvelser er Tyven fra Bagdad, og de to unge mænd med den flossede moral hvirvles ind i et forrygende eventyr. Her får de blandt andet hjælp af spåkonens krystalkugle, det magiske æble og den forunderlige blå rose. Men da alt håb er ude, er det en lille flink flaskeånd, der hjælper dem med at genfinde livslysten, den gode moral og den ægte kærlighed. 


Oplev de talentfulde børn og unge fra Eventyrteatrets Dramaskole, som spiller, synger og danser med en smittende energi og livsglæde.

1001 nats eventyr er en moderne eventyrmusical for hele familien med fejende flotte kostumer, fortryllende kulisser og en perlerække af iørefaldende sange.De eventyrligste hilsener og god fornøjelse!

Susanne Vognstrup

TeaterlederManuskript og sangtekster: Gunvor Reynberg

Musik: Christian Dahlberg

Medvirkende: Børn og unge fra Eventyrteatret

Dansk tale – Farve – Spilletid ca. 102 minutter

Eventyrteatret.dk 2009Optaget i Glassalen i Tivoli i oktober 2009 af Vintergaard Media

Varighed: 
102 minutter
Sted: 
Optaget i Glassalen i Tivoli