Den Bestøvlede Kat - DVD

Før pris 150,00
DKK 100,00

Frit efter Charles Perrault’s eventyrManuskript: Gunvor Reynberg

Musik: Christian Dahlberg

Sangtekster: Ulla Jessen

Medvirkende: Børn og unge fra EventyrteatretTre møllersønner skal arve deres far. Den ældste får møllen og den mellemste får æselet,mens den yngste må nøjes med familiens kat. Den bestøvlede kat viser sig at være ualmindelig snedig. Den har store planer for sin unge herres fremtid. I dem indgår også kongen, den smukke prinsesse og en falsk hertug. Hurtigt bliver den fattige møllersøn hvirvlet ind i et forrygende eventyr med fægtekampe, forvekslinger,forhekselser og forelskelser...

Oplev de talentfulde børn og unge fra Eventyrteatrets Dramaskole, som spiller, synger og danser med en smittende energi og livsglæde.

Den bestøvlede kat er en moderne eventyrmusical for hele familien med fejende flotte kostumer, fortryllende kulisser og en perlerække af iørefaldende sange.De eventyrligste hilsener og god fornøjelse!

Susanne Vognstrup

TeaterlederDansk tale – Farve – Spilletid 102 minutter

Eventyrteatret.dk 2008Optaget i Glassalen i Tivoli i oktober 2008 af NNTVPressen skrev om Den bestøvlede kat:

”Det er festligt at komme i Glassalen i Tivoli, hvor skarer af talentstruttende børn og teenagere med smittende overskud kaster sig ind i den proft iscenesatte eventyrmusical ’Den bestøvlede kat’.” (4 hjerter i Politiken)

Varighed: 
102 minutter
Sted: 
Optaget i Glassalen i Tivoli