Rødhætte - VHS

DKK 25,00

Eventyret om Rødhætte er omskrevet til en musikalsk og velspillet forestilling, hvor de 80 talentfulde børn spiller med en smittende danse –og sangglæde som fænger både børn og voksne. 

Rosa også kaldet Rødhætte er en pige der bor sammen med sin mor i den hyggelige Skovby. I byen bor der naturligvis også en masse forskellige håndværkere og alle Rødhættes kammerater. 
I skoven lige uden for byen bor Rødhættes bedstemor.
Dybt inde i skoven bor ulvebanden – og de er sultne. De går på pølsejagt hos slagteren, men kommer ved en fejltagelse til at hugge en borgmester kæde. Efter en del skænderier bliver de enige om, at den ulv der først æder et menneske, skal have lov til at bære kæden. De vedtager, at starte med en gammel kone, for gamle koner løber ikke så stærkt.
En dag bliver Rødhætte bedt om at besøge sin bedstemor, som er blevet syg. Hun får besked om, at gå den lige vej. Pludselig møder hun en stor ulv, som lokker hende til at gå endnu dybere ind i skoven for at plukke blomster. Imens løber ulven ud til bedstemoderen - og æder hende. ”Nu venter jeg bare på desserten!” siger ulven. Så banker Rødhætte på døren……..

Hvert menneskes liv er et eventyr, og hver dag er starten på et nyt!
Så lad fortryllelsen begynde og tag med på Rødhættes eventyr.

Pressen skrev:

Formidabel Rødhætte.
Med en smittende energi fløjter forestillingen ”Rødhætte” over scenen i et imponerende tempo. (Jyllandsposten)

VHS video
Dansk Tale
Farver
Spilletid 77 min. 
© 2000 Eventyrteatret

Varighed: 
77 minutter