Anmeldelser af Peter Pan“Hvis du som børnefamilie skal have underholdning i efterårsferien, så er forestillingen Peter Pan opsat af Eventyrteatret i Glassalen i Tivoli det helt rigtige valg.”

Kulturbunkeren


“det var både rørende og fuldstændigt betagende at se de unge talenter udfolde sig på scenen. Med stor musikalitet, fantastisk indlevelse og en god portion humor, gjorde de hver en scene til en sand fornøjelse. Lige fra flyveturen på nattehimlen, til mødet med de glemte børn på Ønskeøen, besøgene hos havfruerne, og selvfølgelig udskejelserne på Kaptajn Klos sørøverskib.”


“Vi lo, så tårerne trillede, vi havde en klump i halsen, og vi nød en forestilling, der helt og holdent var noget nær det ypperste man kan opleve”

Maglings Anmeldelser


Peter Pan er på alle måder glimrende underholdning, der henrykker både børn og voksne, og bør stå højt på listen over ting man skal opleve i efterårsferien.”

Morten Buckhøj

“Et fortryllende og gennemført teaterstykke set gennem det voksne publikums øjne, og lige noget, der går i en 5-årig piges glimmerhjerte.”

“På mange måder er efterårets forestilling i Glassalen mere vellykket end flere af de foregående. Der er mere teater i den, større frigjorthed og umiddelbar fortælling”

FREDERIKSBORG AMTS AVIS 

Peter Pan er kommet under kærlig behandling af Eventyrteatret”

“Det gør en forestilling med Eventyrteatret til noget for sig, da børnene på scenen er afsindigt talentfulde, og publikum er samtidig fan af alle børnene. Det smitter.”

“Den er smuk, sjov og rørende, og jeg synes den har alt, hvad man kan forlange af en forestilling for hele familien.” 


“Fuld af nuancer”

I weekenden var der premiere på Eventyrteatrets nye musical ’Peter Pan’ og det var eventyrligt, festligt og ikke mindst en stor oplevelse for min 6-årige ledsager.

Magasinet Kunst

“Den vil med garanti vil begejstre både børn og deres voksne”

“Eventyrteatret har derfor også i år skabt en vellykket efterårsforestilling, som hører til blandt de bedste forestillinger i de seneste år. Den vil med garanti vil begejstre både børn og deres voksne.” 

Ungt Teaterblod

“For det er ingen dårlige præstationer på Eventyrteatret, og derfor er PETER PAN også et besøg værd i efterårsferien. Billetten giver tilmed adgang til Tivoli i ødsel Halloween-udsmykning, så hvad venter i på?” 

231001-FOM-2157web