Eventyrteatrets eventyr- og juleshows


Juleshow-0064

Unikke eventyr- og juleshows

Tag en tur til Eventyrland sammen med jeres kunder eller medarbejdere. Med Eventyrteatrets festlige og farverige shows får indkøbsturen, årsfesten, jubilæet eller julefrokosten et drys tryllestøv af livsbekræftende underholdning, leveret af landets dygtigste unge teatertalenter.


Book et juleshow til jeres event

Book et eventyrligt juleshow nu og glæd jer til forrygende underholdning skræddersyet til jeres event.

Kontakt Eventyrteatret og hør mere om muligheden for at booke et eventyr- og juleshow ved at ringe til 36 17 26 01 eller skrive til kontor@eventyrteatret.dk 

Det siger vores samarbejdspartnere om Eventyrteatrets shows

  ”Wow, hvor var de altså gode! Sikke et livgivende show. Alle var begejstrede”

  Rosendahl Design Group

  “Vi har benyttet Eventyrteatret som underholdning til de årlige juletræsfester – til stor fornøjelse for både børn og voksne. Vi ser frem til igen at blive underholdt af de fantastiske børn til vores julearrangementer.” 

  KMD

  “Vi har nydt at have Eventyrteatret på besøg, som den bærende kraft i vores årlige julearrangement. Skuespillerne er fantastisk dygtige, talentfulde og professionelle og har hvert år tryllebundet både børn og voksne. Juleshowet er helt eventyrligt og mange kommer år efter år for at opleve det, så i dag kan vi ikke forestille os et julearrangement uden Eventyrteatret.”

  Marianne Bolvig, Næsseslottet

  “Et fantastisk juleshow, der er i øjenhøjde med børnene. Skuespillerne er meget indlevede i deres roller, og visuelt fungerer showet helt perfekt. Der er en god blanding af historie og sang og vi oplever, at mange børn kommer for at se teaterstykket flere gange. Skuespillerne giver sig altid god tid til at hilse på børnene, der kommer til forestillingen.” 

  Rene Dahl-Byø, Waves Shoppingcenter

  “Vi har brugt Eventyrteatret til vores julearrangement for børnene med stor succes. Jeg bliver altid så glad, når jeg ser børnene koncentreret om underholdningen og forældrene smile (for de bliver også godt underholdt). Det er underholdning med kvalitet og vi kommer i den helt rigtige julestemning. Jeg kan give Eventyrteatrets den bedste anbefaling!”

  Inge Lilholt, Azets Employee Management