Den Eventyrlige Sponsorklub

Bliv medlem af Den Eventyrlige Sponsorklub og vær med til at støtte en unik aktør i det danske kulturliv, som både skaber eventyrlige familiemusicals og udvikler unge scene- og livskunstnere.

Scroll ned for at læse mere om vores historik, sponsorpakker og eventyrlige sponsorer. 

Vil du høre mere om at blive sponsor? 

Kontakt Eventyrteatrets sponsoransvarlige, Axel U. Henriques via email på sponsorklub@eventyrteatret.dk eller telefon 40 75 68 48, for at høre mere om at blive en del af Den Eventyrlige Sponsorklub og vær med til at støtte den eventyrlige talentudvikling af børn og unge. 

Et enestående teater

Eventyrteatret er meget mere end et professionelt musicalteater, som skaber fortryllende familieforestillinger. Det er også en unik aktør i det danske kulturliv, da teatrets dramaskole kickstarter mange børn og unges kreative karriere. Eventyrteatret opfører hvert år originale familiemusicals på etablerede teaterscener – helt uden offentlig støtte.

På Eventyrteatret underviser professionelle scenekunstnere de unge talenter. Samtidig får eleverne mulighed for at medvirke i og være aktive medskabere af teatrets forestillinger. Eventyrteatret udgør således et på én gang magisk og seriøst rum, hvor børn og unge får vigtige sejre, øget selvværd og bedre selvforståelse. 

Silas med eventyrbørn og Susanne Vognstrup - nær
Silas Holst modtager Eventyrprisen
211003-FOM-3558-klar-til-web
Eventyrteatrets familiemusical Robin Hood.
Eventyrets kraft

Gennem eventyrets universelle kraft ønsker teatret at begejstre, forene og skabe dialog på tværs af generationer og sociale skel. Derfor inviterer Eventyrteatret også hvert år syge og udsatte børn til at se forestillingerne gratis med deres familier.

På Eventyrteatrets dramaskole får eventyrbørnene værdifulde kompetencer og erfaringer, som de kan bruge uanset hvilken vej, de vælger. Eventyrteatret ønsker at give børn og unge lige mulighed for at dyrke deres talent uanset socioøkonomisk status. Dramaskolen tilbyder således fripladser til elever, hvis forældre har det økonomisk svært.  

Et inspirerende fællesskab

I 2013 stiftede teatret Den Eventyrlige Sponsorklub, der igennem mere end ti år har været en værdifuld støtte, som har været med til at give de talentfulde børn og unge de ekstra tilbud, de fortjener.

For at hylde Den Eventyrlige Sponsorklub afholder teatret derfor en årlig gallafest, hvor Eventyrprisen bliver overrakt til et tidligere eventyrbarn, der har gjort sig særligt bemærket i kulturlivet.

DSC_0121
Gallafest.

Medlemmerne af Den Eventyrlige Sponsorklub


Storsponsor

Fritz Schur Gruppen 

Tak til de almennyttige fonde, som ligeledes har støttet Eventyrteatret i 2024

Tømrermester Hans Jørgen Langhoff og Hustru Grethe Langhoffs Fond

Vil du høre mere om Den Eventyrlige Sponsorklub?


Læs mere om vores forskellige sponsorpakker og find det helt rigtige sponsorat for dig!

Se også vores eventyrlige sponsorprogram for 2024, der byder på inspirerende virksomhedsbesøg, gallafest og premierebilletter til efterårets musical, Pinocchio. 

Eller kontakt Eventyrteatrets sponsoransvarlige, Axel U. Henriques via email på sponsorklub@eventyrteatret.dk eller telefon 40 75 68 48 for en uforpligtende snak om Den Eventyrlige Sponsorklub.