Salgs og leveringsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser er opdateret 13. august 2020 og gælder for alle onlineservices fra Eventyrteatret.

Salgs- og leveringsbetingelserne fra 1. maj 2020 er gældende for alle køb, der foretages fra og med denne dato. Salg af produkter fra denne side varetages af Fonden Eventyrteatret (”Eventyrteatret”), Østmarken 4, 2860 Søborg, CVR 16009105.

Henvendelser til Eventyrteatret kan ske via e-mail til butik@eventyrteatret.dk og telefonisk på telefonnummer + 45 36 17 26 01.

221002-fom-7006

Køb af billetter og produkter

Gældende for Eventyrteatrets webbutik på billetter.eventyrteatret.dk, der administreres af Fonden Eventyrteatret.

I nedenstående kan du finde informationer omkring køb af billetter og produkter fra Eventyrteatret, blot klik på pilen i bjælken for at læse yderligere informationer. 

Ombytning, fortrydelsesret og aflysning

Nedenstående betingelser gælder i forbindelse med aflysning, ombytning, fortrydelsesret, bortkomst m.m. Tryk på pilene for at læse mere om de givne punkter. 

Generelt: Ansvar, personoplysninger og reklamationsret

Nedenstående generelle betingelser gælder Eventyrteatrets varetagen af persondata, reklamation og klagemuligheder samt generelle forbehold. Tryk på pilen for at læse mere om de generelle betingelser. 

Betaling af Dramaskole og kursusafgifter

Nedenstående betingelser gælder for tilmelding til Eventyrteatrets optagelsesprøve. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Eventyrteatret. Gældende for Eventyrteatret.dk, dramaskole.dk, tilmelding.eventyrteatret.dk og billetter.eventyrteatret.dk, der alle administreres af Fonden Eventyrteatret.