Bestyrelse


Bestyrelsen i Fonden Eventyrteatret

Christian Have

Christian Have, Bestyrelsesformand

Indtrådt i bestyrelsen: 8. september 2021

Christian Have er debattør, foredragsholder, moderator, forfatter og ikke mindst grundlægger og indehaver af HAVE Kommunikation & PR – Skandinaviens største kommunikationsbureau på kulturområdet.

thure

Thure Lindhardt, Bestyrelsesmedlem

Indtrådt i bestyrelsen: 2. marts 2022

Thure Lindhardt er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen v. Odense Teater i 1998, og har medvirket i en lang række danske og internationale film, tv-serier og teaterstykker. Han er flere gange blevet anerkendt for sit skuespil med priser, heriblandt Robertprisen, Reumerts Talentpris og Teaterpokalen.

Simon Trolle

Simon Trolle Markussen, Bestyrelsesmedlem

Indtrådt i bestyrelsen: 8. november 2021

Simon Trolle Markussen er partner i SelskabsAdvokaterne, hvor han er advokat med speciale inden for køb og salg af erhvervsejendomme, erhvervsret, selskabsret og kontrakter. Desuden har han omfattende erfaring med forberedelse og førelse af retssager, herunder særligt ved boligretten.

Susanne-2022-1

Susanne Vognstrup , Teaterleder

Født: 1957

Stifter og leder af Eventyrteatret fra 1991

Udover sit virke som leder af Eventyrteatret, er Susanne Vognstrup bestyrelsesmedlem i ”Den frie Danske gruppe for esoterisk filosofi, terapi og forskning” og forhenværende bestyrelsesmedlem i Børnehjælpsdagen fra 2000 til 2010, nu medlem af Lillebrorprisens priskomite. Blev i 2011 Ridder af Dannebrog.