Eventyrteatrets Dramaskole


Et 12-ugers intensivt musicalforløb

DSC_0451-2

Udvikling af scene- og livskunstnere

På Eventyrteatrets Dramaskole i Søborg bliver 300 talentfulde børn og unge mellem 7 og 20 år undervist i discipliner inden for teater og musical – en undervisning, der udvikler dem både fagligt og personligt.

Tilmelding til næste optagelsesprøve

Der er optagelsesprøve til Eventyrteatrets Dramaskole hvert efterår. Næste optagelsesprøve til Dramaskolen 2024 er i oktober 2023. 

Dramaskolens sæson

Dramaskolen er et 12-ugers intensivt undervisningsforløb fra januar til sidst i april på Eventyrteatret i Søborg, nær Gladsaxe Trafikplads. Du får tre timers undervisning én gang hver uge: Tirsdag, onsdag, torsdag eller fredag kl. 16.30-19.30 og mandag kl. 16.00 – 19.00.

Undervisningen begynder som regel anden uge af januar og slutter sidst i april med undervisningsfri i skolernes vinter- og påskeferier. 

Pris

12-ugers undervisning på Eventyrteatrets Dramaskole i 2023 koster 4.250 kr. Prisen justeres løbende.

180930-FOM-1815

Audition til forestillinger og shows

I foråret er der udtagelsesprøve til Eventyrteatrets forestillinger og shows i efterårssæsonen. Bliver du udtaget, skal du være forberedt på at lægge tid og kræfter i forberedelserne, særligt i perioden fra august til december.

landscaping5
DSC_1113

Mål og værdier

Eventyrteatrets Dramaskole stræber efter at udvikle talentfulde børn og unge i trygge og professionelle omgivelser. Dramaskolens vigtigste værdier er livsglæde, lærdom, disciplin og samarbejde. 30 års erfaringer dokumenterer, at undervisningen også har positiv effekt på elevernes personlige udvikling, og at sammenholdet skaber varige venskaber. Desuden øger undervisningen elevernes selvtillid og selvværd samt giver dem værdifulde erfaringer og kompetencer, som de kan bruge, uanset hvilken vej de vælger.

Nogle bliver senere professionelle scenekunstnere, men målet er, at alle ‘eventyrbørn’ bliver livskunstnere.

DSC_0529