Eventyrteatrets Dramaskole


Et 12-ugers intensivt musicalforløb

DSC_0451-2

Udvikling af scene- og livskunstnere

På Eventyrteatrets Dramaskole i Søborg bliver 300 talentfulde børn og unge mellem 7 og 20 år undervist i discipliner inden for teater og musical – en undervisning, der udvikler dem både fagligt og personligt.

Tilmelding til næste optagelsesprøve

Der er optagelsesprøve til Eventyrteatrets Dramaskole hvert efterår. Næste optagelsesprøve til Dramaskolen er i efteråret 2024. 

Dramaskolens sæson

Dramaskolen er et 12-ugers intensivt undervisningsforløb fra januar til sidst i april på Eventyrteatret i Søborg, nær Gladsaxe Trafikplads. Du får tre timers undervisning én gang hver uge: Tirsdag, onsdag, torsdag eller fredag kl. 16.30-19.30 og mandag kl. 16.00 – 19.00.

Undervisningen begynder som regel anden uge af januar og slutter sidst i april med undervisningsfri i skolernes vinter- og påskeferier. 

Pris

12-ugers undervisning på Eventyrteatrets Dramaskole i 2024 koster 4.300 kr. Prisen justeres løbende.

180930-FOM-1815-2

Audition til forestillinger og shows

I foråret er der udtagelsesprøve til Eventyrteatrets forestillinger og shows i efterårssæsonen. Bliver du udtaget, skal du være forberedt på at lægge tid og kræfter i forberedelserne, særligt i perioden fra august til december.


Mål og værdier

Eventyrteatrets Dramaskole stræber efter at udvikle talentfulde børn og unge i trygge og professionelle omgivelser.

30 års erfaringer dokumenterer, at undervisningen har positiv effekt på elevernes personlige udvikling og skaber varige venskaber. Desuden øger undervisningen elevernes selvtillid og selvværd samt giver dem værdifulde erfaringer og kompetencer, som de kan bruge, uanset hvilken vej de vælger. 

Nogle bliver senere professionelle scenekunstnere, men målet er, at alle ‘eventyrbørn’ bliver livskunstnere.

7S3A6730