“Eventyrteatret leverer noget af den bedste underholdning til børn og unge, der kan lide teater […] Hvad mere kan man ønske sig for at komme i julestemning?”
  5-stjerne_300dpi_CMYK
  “De har formidlet bedre end mange professionelle, de har spredt juleglæde, og de har formået at give os alle en unik oplevelse, som vi ikke ville have været foruden”
  6stjerne_300dpi_CMYK
  “De (børnene) var opslugt af fortællingen fra start til slut, og mon ikke deres indre julebarometer blev fyldt op? Vores gjorde!”
  4-stjerne_300dpi_CMYK
  “Eventyrteatret byder på masser af talent og de børn og unge der er med i denne forestilling emmer af entusiasme. Det er umuligt ikke at blive revet med”
  4-stjerne_300dpi_CMYK
  “Børn og voksne i alle aldre har stadig meget at lære fra ‘Et Juleeventyr’ og de vil uden tvivl føle sig både underholdt og få lidt stof til eftertanke.”
  5-stjerne_300dpi_CMYK
  “Julehumøret er med andre ord en realitet efter en times tid i Glassalen, Eventyrteatrets magiske hjem”
  5-stjerne_300dpi_CMYK

  Teaterbussen

  “Alt i alt så er det en super flot julemusical med et virkelig højt niveau af alle de medvirkende på scenen og super god børne underholdning”
  5-stjerne_300dpi_CMYK
  “Som sædvanligt gør hele holdet af ”Eventyr-børn” det godt på scene og både børn og unge spiller med en fantastisk glæde og energi”
  5-stjerne_300dpi_CMYK
Et Juleeventyr

25. november – 17. december 2023
Glassalen i Tivoli

EtJuleeventyr_560x350

Ta’ børnene med i Tivoli og oplev en helt ny version af den tidløse fortælling ’Et Juleeventyr’. På scenen i Glassalen vil Eventyrteatrets unge talenter vække Charles Dickens’ juleklassiker til live i en nyfortolket julemusical med ørehængende sange og forrygende dansetrin.

Forestillingen byder på både gys og grin, når de tre juleånder opsøger den stenrige nisse for at lære ham, at julen handler om gavmildhed og næstekærlighed. Med hjælp fra juleånderne får den nærige nisse mulighed for at besøge både sin fortid og sin fremtid. Smertelige besøg, der får den gamle nisse til at indse, at han har givet afkald på sin store kærlighed og hele sin nissefamilie til fordel for sit umættelige pengebegær.

’Et Juleeventyr’ er en eventyrlig julemusical, der vil få både børn og voksne i den skønneste julestemning.
Forestillingen er én times forrygende familie underholdning og er egnet for alle juleglade eventyrelskere fra 5 år. Teaterbilletten giver fri adgang til ”Jul i Tivoli” på spilledagen.

Manuskript af Bo Skødebjerg og musik af Stuart Goodstein.

Se traileren her

  

Billeder fra Et Juleeventyr

Brug pilene til at navigere mellem billederne taget af Ole Mortensen.